CHINEES SPECIALITEITEN RESTAURANT HONG HUA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2821 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Specialiteiten Restaurant Hong Hua. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:36 Heerlijk eten , vriendelijke bezorger
1 okt 2022 om 22:22 Tot nu toe .... lekker eten en snelle levering
27 sep 2022 om 8:29 prima weer
24 sep 2022 om 19:20 Tja zoals altijd super goed eten. De bami goed warm en de garnalensalade super lekker. Bezorging ook goed.
21 sep 2022 om 18:18 Nou per ongeluk was het verkeerde adres en schijnbaar bijgekomen toen werden we netjes gebeld en is het eten nog netjes bij ons bezorgd en het heeft weer goed gesmaakt Sorry voor het ongemak nogmaals en bedankt voor alles weer
19 sep 2022 om 9:17 Bezorging was mooi op tijd. Eten was heerlijk, alleen al wat aan de koude kant. En zoals altijd, genoeg voor twee dagen.
18 sep 2022 om 20:47 Eten smaakte prima, alleen anders dan de vorige keer. De voorspelde bezorgtijd werd bij lange na niet gehaald. E.e.a. was daardoor ook niet meer heel warm.
16 sep 2022 om 20:06 Zeer slecht. Te laat geleverd, koud eten en vervolgens onbeschoft te woord gestaan als je verhaal gaat halen. Ik ben flink pissig en bestel door nooit meer
12 sep 2022 om 20:13 Absolute 10,de beste in de hele provincie, complimenten aan de kok en aan de service!
12 sep 2022 om 11:28 Het eten was weer heerlijk en weer netjes afgegeven aan de deur boven dus je hoort ons weer niet klagen bijbestellen zeker weer echt een aanrader dus bestellen maar
11 sep 2022 om 18:19 Lekker eten, en netjes bezorgd. Ook zeker niet duur voor de kwaliteit en portie grootte
9 sep 2022 om 20:29 Alles smaakte prima, alleen weer jammer van de pangsit. Hoort gehakt in te zitten, maar je zat alleen gefrituurde vellen te eten. Beetje teleurstellend.