CHINEES SPECIALITEITEN RESTAURANT HONG HUA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2911 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Specialiteiten Restaurant Hong Hua. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 20:33 Slecht!! Opmerking geplaatst met verzoek tot andere saus. Niet gekregen. Gebeld maar zeggen eerst sorry nabezorging duurt lang. Geven daarna aan geen opmerking erbij te hebben en komen niet met tegemoetkoming. Bestel niet weer.
28 jan 2023 om 15:52 Meestal is het heerlijk eten en ook echt veel. Je kan 2 dagen ervan eten en soms zelf nog een bakje in de vriezer. De laatste twee keer dat ik besteld heb, was het eten koud/lauw en dat is wel zonde.
27 jan 2023 om 18:33 Ik had al jaren geen chinees meer gehad en was even vergeten dat als je een menu neemt je werkelijk voor 2 dagen aan eten krijgt. Het was heerlijk!
23 jan 2023 om 11:28 Meer dan 2 uur gewacht op de bestelling
22 jan 2023 om 20:38 Soep koud ; sate koud en word zeer onvriendelijk behandeld aan de telefoon en word tot 3 x de telefoon er op gegooid
22 jan 2023 om 19:54 Dit keer viel het tegen in tegenstelling tot eerdere bestellingen.levering duurde bijna twee uur en het vlees aan de zoutige kant
22 jan 2023 om 10:04 Het eten is altijd heerlijk. Bezorging op tijd en lekker warm. Top!
21 jan 2023 om 21:22 Perfect op tijd en nog heerlijk warm
17 jan 2023 om 1:16 Altijd lekker en snel
15 jan 2023 om 21:57 Geweldig lekker eten. Personeel zeer vriendelijk. Aanrader.Top!
15 jan 2023 om 18:47 Eten lekker, jammer dat niet alles geleverd was. Toen werd nabezorgd waren we klaar met eten
15 jan 2023 om 18:20 alles okay en zeer goed !!